Livet er for kort til…

Midt i min barsels-trommerum kan små ting synes store og store ting kan synes fuldstændig ligegyldige når Malthe smiler til mig og verden forsvinder for en stund. Det er en mærkelig tid og det har fået mig til, at tænke på 10 ting livet er for kort til. Nogle mere fjollede end andre.

Livet er for kort til…

… Søvn
Hvis du spørger mine børn i disse dage. Suk. Jeg savner søvn og jeg savner sammenhængende søvn.

… Kedelig mad
Jeg bliver så ærgerlig når frokosten består af en leverpostejsklapsammen. Jeg er et ægte madøre og jeg elsker god og spændene mad.

… Ensomhed
Selvom jeg til tider savner alenetid, er jeg samtidig lykkelig for, at jeg aldrig er ensom. Jeg er omgivet af min dejlige familie og en vidunderlig omgangskreds. Det værdsætter jeg meget og siger det nok for lidt.

… Sort kaffe
Come on, det smager jo ikke godt. Jeg er i træning (jf. punkt 1), men der skal altså både sukker, sirup og mælk i før det glider ned. Til gengæld virker det ret godt når jeg rammer muren af søvnunderskud.

… Light produkter
Igen, det smager jo ikke godt. Så hellere undvære. Ægte Coca Cola, ægte mayo og ægte kakaomælk. Ellers bliver jeg ligeså ærgerlig som over leverpostejsklapsammenen.

… Kolde bade
Og dét har jeg oplevet flere gang end jeg syntes om siden vi flyttede i vores “nye” hus (Fra 1771). Det med et pillefyr skal vi lige lære. Hurra for tørshampoo og barsel – Malthe brokker sig ikke over lugten 😉

… At græde over spildt mælk
Hvis du ikke kan ændre det, så accepter det eller ændre kurs. Vær så glad som livet tillader og vær god ved dig selv. Men det er okay, at knibe en tåre hvis du vælter dit glas med cola – det er helt okay.

… Dovenskab
Få mest muligt ud af livet, du har kun det ene. Hvis du går doven igennem livet, forestiller jeg mig du vil fortryde det før eller siden. Planlagt sofa-tid er dog aldrig spildt tid – det er bare mega hyggeligt! Det handler vel i bund og grund om bevidste valg 😉

… Dumme skænderier
Det er ærgerligt, at bruge tiden på, at skændtes over ligegyldige ting og gå i for små sko. Det er virkelig ikke tiden værd. Derfor sker det alligevel, vi er trods alt kun mennesker.

… Halv kærlighed
Jeg er af den overbevisning, at jeg vil elske – og elskes – helt og ellers vil jeg hellere undvære. Livet er simpelthen for kort til halv kærlighed og, at “nøjedes”.

Hvilke punkter ville du tilføje til listen? 🙂

8 Comments
 • Kemimor

  Svar

  Åh hvor er jeg enig med dig mht. lightprodukter! (også de andre ting, men jeg hader lightprodukter af et godt hjerte) Ad bad bvadr! (også re enig med tårer over spildt cola – især hvis der ikke er mere!)

  • mrsmom

   Dejligt jeg ikke er den eneste! 😉

 • Helle

  Svar

  Nogle gode pointer 😉
  Der sker bare et eller andet når man bliver mor. Livet tager en drejning og fokus ændres. Siden jeg fik en arbejdsskade og ingenting kunne har jeg lært at værdsætte livet endnu mere. Jeg kan nu stadig gode nikke genkende til de ligegyldige diskusioner og dovenhed, som ikke er værd at bruger kræfter på når den lille kommer til verden. Et lille smil redder dagen ❤️
  /Helle

  • mrsmom

   Det er desværre nogle gange uheldige omstændigheder der ændre fokus og andre gange er det “bare” fordi livet ændre sig og ens syn på tingene gør det samme 🙂

 • Jeanette Henriksen

  Svar

  Skønt indlæg og fedt ind imellem at huske sig selv på de ting, livet er for kort til..

  Håber du har en skøn weekend.. Knus Jeanette – http://www.jeasblanketanker.dk/

  • mrsmom

   Ser først din kommentar nu – den var dejlig tak 🙂

 • Sara Wendner

  Svar

  Lige et fit fra en træt mor til en anden – Aldi har sådan en pulver karamel cappuchino som er forfærdelig god sammen med en teske instant kaffe og lidt sukker – som i virkelig lækker👌🏼
  Iøvrigt også fantastisk til at lave iskaffe med🙌🏼

  • mrsmom

   Uuuh! Dét må jeg prøve 😉

Leave a Comment