Bloggerbar og bækkenløsning

gravid uge 25Der er gode ting i livet og der er knap så gode ting i livet. Jeg tror på, at begge dele har sin berettigelse omend tanken om lutter lykke kan virke fristende. Ikke desto mindre tror jeg på, at de knap så gode ting i livet får dig til at sætte mere pris på alt det gode.

Igår var en god blanding af godt og skidt. Der blev afholdt den første (af forhåbentlig mange) bloggerbar i Odense. Det blev afholdt på Privaten Cocktailbar og vi blev forkælet med super lækre cocktails og små tapasanretninger. Selskabet var vidunderligt og de søde bartendere sørgede for at lave de udvalgte cocktails i virgin-udgave til mig – det giver altså et stort plus i min bog!

Umiddelbart burde der ikke være noget at brokke sig over; der var søde damer, lækre cocktails og tapas i rigelige mængder, men… Mit forbandede bækken, var på ingen måder samarbejdsvillig. Det er efterhånden mange uger siden jeg blev sygemeldt og blev bedt om at holde mig fuldstændig i ro, men da alarmen om modning af min livmoderhals blev afblæst, tog jeg chancen og gik igang med arbejde og projekter. Et godt råd; lyt til dig læge. Et endnu bedre råd; lyt til din krop!

Mit evige “bare lige en times arbejde mere” og “bare lige den her bunke tøj” har nu ført til, at jeg ikke længere er i stand til at gå almindeligt og kun kan sidde oprejst i kortere perioder ad gangen. Den tyngende fornemmelse og bidende plukkeveer er nu blevet spicet op med en omgang bækkenløsning. Hvorfor?! Først 20 uger med opkast og migræne som nu er afløst af 20 uger med gangbesvær og uduelighedsfølelse – det er satme unfair.

Midt i alt mit brok, er der dog lyspunkter og dem bliver jeg nødt til at holde godt fast i når min krop forråder mig (!). Min appetit er fantastisk, mit hoved er skarpt, min energi er god og min kreativitet får masser af tid. Imens jeg er lænket til sofaen flere timer end godt er, får jeg hæklet og udviklet nye opskrifter (de bliver lagt op efterhånden som de er renskrevet). Mit køkken får også opmærksomhed når maven forlanger næring (og det gør den meget ofte) – også her kommer der en del nye opskrifter den næste tid.

For at vende tilbage til starten af indlægget, nød jeg virkelig et par timer ude igår netop fordi jeg er så meget hjemme. Det var fantastisk at få nogle nye bekendskaber og sludre med de “gamle”. Jeg forlod arrangementet længe før jeg egentlig var klar, men mit bækken sagde stop og jeg er blevet lidt bedre til at lytte til min krop og acceptere tingenes tilstand.

Jeg forsøger på alle måder at fokusere på de gode ting og lade de dårlige glide i baggrunden. Selvom det kan være vanskeligt at lade fysiske smerter glide i baggrunden, har jeg virkelig stor gavn af at holde mig igang med arbejde og kreativitet, omend det er mest liggende/stillesiddende og i korte perioder ad gangen.

Vigtigst af alt, mærker jeg hvordan lillebror bliver større og stærkere inde i maven og det er om noget livsbekræftende; at mærke et liv vokse i maven og glæde sig til hans ankomst.

bloggerbar

privaten cocktailbar

bloggerbar

privaten cocktailbar

privaten cocktailbar

0 Comments

Leave a Comment