Koldskål med hyldeblomst

koldskål med hyldeblomst
Det minder om sommer idag! Det kalder på koldskål! Denne koldskål med hyldeblomst er mega lækker og super nem, at lave og endnu nemmere at spise – hurtigt 😉

Koldskål med hyldeblomst

Ingredienser
(1 liter)

5 dl kærnemælk
3 dl A38
2,5 dl hyldeblomstsaft (koncentreret)
2 æggeblommer
1/2 vaniljestang
2 spsk sukker

Fremgangsmåde

  • Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud
  • Bland vaniljekorn med 1 spsk af sukkeret så de ikke længere klistre sammen
  • Pisk æggeblommer, vanilje og sukkeret sammen i en skål i et par minutter
  • Hæld de øvrige ingredienser i og pisk det hele i 5 minutter
  • Smag til om mængden af hyldeblomstsaft og sukker passer
  • Hæld den på flasker og stil på køl til den er helt kold

Ryst koldskålen godt inden den serveres.

Server med disse lækre kammerjunker eller snup de bedste på hylden. Jeg har brugt min egen hjemmelavet hyldeblomstsaft, men en fra butikken gør samme trick 😉

koldskål hyldeblomst

koldskål

0 Comments

Leave a Comment