Glutenfri Rabarbermuffins

Glutenfri RabarbermuffinsHer er endnu en af de glutenfrie kager jeg bagte til Magnus’ fødselsdag. Der er masser af rabarber lige nu så det er en høj-sæson kage med disse glutenfri rabarbermuffins.

Glutenfri Rabarbermuffins

Ingredienser
(12 stk)

175 gram rabarber
100 gram rød finax
100 gram mandler
3 spsk rørsukker
1 spsk citronsaft
1,5 tsk bagepulver
1 dl creme fraiche
1/2 dl olie

Bagetid
– 180 grader i 18-20 minutter

Fremgangsmåde

  • Skyl rabarberne og skær dem i små tern
  • Hæld sukkeret over rabarberne og lad dem trække
  • Mandlerne laves til mandelmel på en minihakker eller foodprocessor (du kan også købe færdigmalet mandel mel)
  • Bland rød finax, mandelmel og bagepulver sammen i en skål
  • Tilsæt citronsaft, cremefraiche og olie. Rør godt rundt
  • Tilsæt til sidst rabarberternene og bland det hele sammen
  • Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag ved 180 grader i 18-20 minutter. Pas på de ikke får for meget, så bliver de tørre.

 

0 Comments

Leave a Comment