Glutenfri chokolademuffins

glutenfri chokolademuffinsVi har selv i en periode levet glutenfrie herhjemme dog uden den effekt vi søgte. Det har lært mig en del og nu bager jeg selv til lejligheder hvor min Mor eller svigermor kommer. Disse lækre glutenfri chokolademuffins er fra Magnus’ fødselsdag.

Glutenfri Chokolademuffins

Ingredienser
(12 stk)

100 gram mørk chokolade
50 gram hassenødder
125 gram rørsukker
100 gram smør
4 æg
4 spsk kakaopulver
50 rød finax

Bagetid
– 225 grader i 10-12 minutter

Fremgangsmåde

  • Del chokoladen i 2; 50 gram smeltes over vandbad og 50 gram hakkes
  • Hak hasselnødder
  • Smelt smørret
  • Pisk æg og sukker sammen
  • Hæld det smeltede smør og de 50 gram smeltet chokolade ned i æggemassen
  • Bland mel og kakaopulver  i og rør godt rundt
  • Tilsæt de hakkede nødder og hakket chokolade i blandingen
  • Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag ved 125 grader i 10-12 minutter. Pas på de ikke får for meget, så bliver de tørre.

glutenfri chokolademuffins

0 Comments

Leave a Comment