Rabarbersaft (sød og lækker)

rabarbersaftDer kom en ikke helt planlagt pause i “7 dage med rabarber“. Men her kommer en rabarbersaft, som er både sød og lækker. Den er mere koncentreret end den forrige jeg lavede – og denne er nok min personlige favorit.

Rabarbersaft (sød og lækker)

Ingredienser
(cirka 1,2 liter)
600 gram rabarber
300 gram rørsukker
9 dl vand

Fremgangsmåde

  • Skyl rabarberne og skær dem i små tern
  • Kom alle ingredienser i en gryde og lad det koge 25 minutter
  • Sluk for gryden og lad saften trække i gryden i 25 minutter
  • Sigt saften i en skål og mos rabarberne godt så du får alt saften med
  • Sigt eventuelt saften anden gang hvis du ønsker den filtreret og uden frugtrester
  • Hæld saften på flaske(r)

rabarbersaft

rabarbersaft (sød og lækker)

0 Comments

Leave a Comment