Brownie med nødder, chokolade og ekstra kærlighed

brownie med nødder

Nem opskrift på min nye favorit brownie med nødder og chokolade. Denne opskrift er en videreudvikling på min gamle opskrift og der er nu tilsat mere kærlighed og chokolade!

Ingredienser (til 1 bradepande)
200 gram smør
4 æg
500 gram sukker
180 gram hvedemel
65 gram kakao
1½ tsk vaniljesukker
½ tsk salt
100 gram hasselnødder
200 gram mørk chokoladeBagetid
Stor bradepande 175 grader 40-50 minutter
Lille bradepande 175 grader 30-40 minutter

Fremgangsmåde
Smelt smørret og lad det køle af. Hak hasselnødder og chokolade groft.Rør æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskinen.
Rør mel, kakao, vaniljesukker salt sammen i en anden skål og bland det godt.Hæld lidt ad gangen den tørre blanding ned i æg/sukkerblandingen. Hæld det smeltede smør i og rør godt rundt.
Til sidst vendes/røres nødder og chokolade i.Beklæd bradepanden med bagepapir og fordel browniedejen i bageformen. Til brownien på billedet er brugt en form på 20×30 cm.Bag brownien ved 175 grader i cirka 15-20 minutter i almindelig bradepande og 25-30 minutter i en lille bradepande. Hold øje! Der skal klæbe lidt dej til gaflen/pinden du stikker i kagen.Lad kagen køle helt af i formen, før der skæres af den.På billedet ovenfor havde jeg lavet en hindbærskum til at supplere den chokoladefyldte brownie: Purér 75 gram frosne hindbær. Pisk 2 dl fløde til flødeskum og rør forsigtigt hindbærpureen i.
0 Comments

Leave a Comment