Vejen til drømmehuset #1

Rom blev ikke bygget på én dag og uden millioner på kontoen, er der ikke mange smutveje dertil. Det betyder (for os), at vejen til vores drømmehus er en hård bjergvandring og lige nu går det opad. Stejlt opad.

Da hverken Troels eller jeg besidder den store tålmodighed, er der kun én vej i vores renoveringsprocess og det er fuld fart fremad. Vi har derfor sat trumpf på første etape; nedrivningen. Planerne er ikke helt på plads, men (mine) armbevægelser er store. Ikke på “vi skal have et stort luksus hus”-måden, mere “jeg gider ikke have rotter under gulvet og ingen gulvarme”-måden.

Det eneste vi er helt sikre på er, at vi vil være tro mod huset skævheder og gamle historie. Derudover krydser vi fingre for, at vi ikke får (alt for mange) ubehagelige overraskelser efterhånden som nedbrydningen skrider frem.

Lige nu, kan det være svært for det blotte øje at skue et drømmehus, men det er der. I vores tanker og visioner. Vi skal bare lige have dem ført ud i livet og  bliver godt.  Renovering-bindingsvaerkRenovering-bindingsvaerk-2

1 Comments

Leave a Comment