Me, Myself & Sushi

Jeg ligger i en seng i Høje Taastrup, i et værelse jeg har fundet på AirBnb. Det eneste selskab jeg har, er en tom sushibox og en halvtom pose slik. Det er faktisk et ganske dejligt selskab. Der er underligt stille og det er jeg ikke vant til, men det er egentlig okay. Det er faktisk mere end okay.

Siden jeg blev Mor for halvandet år siden, har jeg ikke været alene. Som i, jeg har ikke været fuldstændig alene uden nogen forpligtelser i mere end halvandet år – det er faktisk ret vildt! Tilbage i juni måned, havde jeg min første nat væk fra Magnus, men det var i arbejdsøjemed og tæller ikke som alene-alene tid. Siden da, er han blevet passet nogle gange, men så har jeg brugt tiden med min dejlige mand. I aften bruger jeg tiden kun på mig.

Inden jeg landede på mit lejede værelse, har jeg brugt aftenen på et ret interessant event, som Bloggo.dk afholdte. Et event om hvordan man kan få succes med sin blog. Det var en lærerig aften hvor skønne Cana blandt andet fortalte om, hvordan hun har fået succes med sin blog – hun er sgu sej!

Jeg havde en plan om, at resten af aftenen skulle bruges på serier, blogge og hækle (multitasking som godt kan lykkedes når jeg ikke har et halvt øre på min søn), men jeg er så træt, at jeg næsten sover allerede. Det er så typisk mig (!). Heldigvis kan jeg sove lidt længere imorgen, hvor jeg igen kun skal tænke på mig. Det er altså lidt luksus.

Og så forudser jeg, at imorgen bliver en virkelig dejlig dag. Både fordi jeg får “lov” til at savne min mand og min søn (det kan faktisk noget det med at savne hinanden) og fordi jeg har en hyggelig frokostaftale, et spændene eftermiddagsmøde og en lille julefrokost inden jeg atter vender næsen mod Odense – for en kort bemærkning.

Nu vil jeg forsøge, at nappe et enkelt afsnit inden søvnen overmander mit trætte hoved.

0 Comments

Leave a Comment