Syv år og hvad så?

brudeskoSå nåede vi til den allersidste dag i kærlighedsugen. En uge jeg har dedikeret til mit ægteskab, mit forhold, min bedste ven og faderen til min søn. Det har været helt vildt dejligt, at mindes de sidste syv år af mit liv og jeg er på en måde blevet lidt mere forelsket i min mand. Fordi jeg har husket på alt det fantastisk dejlige han har gjort for mig og alt den romantik vi har haft sammen gennem de sidste syv år.

Igår stoppede jeg historien ved vores sjette årsdag. Den sidste årsdag vi havde bare Troels og jeg. Den sidste “milepæl” inden to blev til tre. Den 7. april 2015 kom Magnus til verden. Vores lille fantastiske søn, skabt af kærlighed og født til et liv fyldt med det samme. Han var kun to måneder gammel da Troels og jeg (igen) havde bryllupsdag. Vi var faktisk ikke længe om at blive enige om planerne for vores første bryllupsdag som forældre; den skulle fejres med en lækker fem-retters menu på Den Gamle Kro uden Magnus. Selvom han ikke var med, gik det meste af de knap tre timer vi kunne undvære ham med at snakke om ham. Ikke desto mindre bevarede vi traditionen og fik en middag vi kunne spise samtidig og mens den var varm.

Idag er vi så nået til årsdag nummer syv. Vi har traditionen tro spist fem fantastiske retter mad, hygget, grinet, haft tårer i øjnene og bare været lykkelige. Lykkelige over at have hinanden og ikke mindst over at have fået Magnus. Vi sluttede aftenen med et smut forbi Flakhaven, stedet hvor Troels friede til mig for præcis fem år siden.

Og hvad så? Hvad er meningen med at dele mit personlige parforhold her? Hvad gør os så specielle? Helt ærligt: ingenting. Jeg har ganske enkelt gjort det som en hyldest til min mand og for at bevise, at syv års-krisen (for os) er noget fis. Vi er nok ikke meget anerledes end så mange andre; vi er så heldige at have hinanden, elske hinanden, komplementere hinanden og være gode sammen – både for os selv og som forældre. Vi er to helt almindelige mennesker, der lever et (rimelig) almindeligt liv som Mor, Far og Barn.

Vi lever det (u)perfekte liv og jeg elsker det! Uanset hvor meget jeg tvivler på mig selv, er jeg altid sikker på at Troels og jeg har fortjent hinanden, at vi er gode for hinanden og at vi er ligeværdige. Der er ingen over og der er ingen under. Tak fordi i læste med og husk at elsk hinanden hver dag, husk at del jeres følelser med hinanden og husk at værdsætte hinanden.

Lidt billeder fra aftenen

orkide

pearls-diamonds-earring

soup

Forret-laks

hovedret-koed

ost-dessert

dessert-with-heart

Flakhaven

0 Comments

Leave a Comment